ktel-trikala.gr - Preloader

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. στο ξενοδοχείο Art Gallery.

Την πίτα ευλόγησαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία σε όλους και δημιουργική χρονιά με ασφαλή ταξίδια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Τζατζάκης Βασίλειος αφού ευχαρίστησε θερμά για την πολυπληθή παρουσία μετόχων και εργαζομένων στην εταιρεία, αρχών, εκπροσώπων φορέων αλλά και φίλων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ , αναφέρθηκε στην χρονιά που έκλεισε και στις δράσεις της εταιρείας που πάντα ως στόχο έχουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών επιβατικής μεταφοράς.

Αναφέρθηκε ειδικότερα τόσο στις επενδύσεις που έγιναν το 2018 όσο και στην πολιτική εκπτώσεων και προσφορών της εταιρείας που την καθιστούν όχι μόνο το ασφαλέστερο αλλά και το οικονομικότερο μέσο μετακίνησης. Ιδιαίτερη δε αναφορά έκανε στην δυναμική του Τουριστικού Γραφείου της εταιρείας και στην αύξηση προσφάτως του στόλου του με ένα επιπλέον καινούριο και υπερσύγχρονο τουριστικό λεωφορείο.

Το 2018 από άποψη αποτελεσμάτων, είπε ότι ” .. ήταν για την εταιρεία μας μια χρονιά που άφησε μια σοβαρή υπόσχεση αισιοδοξίας για το μέλλον αφού αποτέλεσε το πρώτο έτος μετά από αρκετά χρόνια όπου είχαμε σημαντική αύξηση της επιβατικής μας κίνησης και του κύκλου εργασιών μας. Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί προς όφελος των μετόχων μας και για αυτό θα συνεχίσουμε ως Διοίκηση να εργαζόμαστε.”

Ο πρόεδρος έκλεισε τον χαιρετισμό του ευχαριστώντας της αρχές και τους φορείς του τόπου (Περιφ. Ενότητα, Δήμους κ.α.) για την άριστη συνεργασία τους με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και υποσχέθηκε στο επιβατικό κοινό ότι θα συνεχιστεί η καθημερινή προσπάθεια για την προσφορά ακόμη πιο βελτιωμένων υπηρεσιών.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές κ.κ. Παπαδόπουλος Σ. και Σιμορέλης Χρ., ο κ. Μπάρδας Ντίνος εκ μέρους της Περιφέρειας , οι δήμαρχοι Τρικάλων κ. Παπαστέργιος Δ. , Μετεώρων κ. Σινάνης Χρ., και Πύλης κ. Μαράβας Κ. καθώς και ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης Ηλ. .

Όλοι τους τόνισαν την συνεισφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας και ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες στην εταιρεία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρώην βουλευτής κ. Ταμήλος Μιχ., οι πρώην Δήμαρχοι Τρικάλων κ. Λάππας Χρ. και Πύλης κ. Τσιούτσιας Μιχ., πολιτευτές, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Δ/ντης της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο πρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας, πρόεδροι συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων, διευθυντές τραπεζών και υπηρεσιών του νομού.

Στην πίτες που μοιράστηκε υπήρχαν δύο φλουριά που τα καθένα αντιστοιχούσε σε 1 tablet. Ενώ στην πίτα των λεωφορείων τα δύο επίσης φλουριά αντιστοιχούσαν σε δύο ελαστικά με το ένα εξ ‘ αυτών προσφορά του Κέντρου ελαστικών Σταυράκης.

Με το πέρας της εκδήλωσης τελέστηκε και ο αγιασμός του νέου Τουριστικού Λεωφορείου της εταιρείας, στον αύλειο χώρο του συγκροτήματος, από τους Σεβασμιοτάτους Μητροπολίτες.
ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο