ktel-trikala.gr - Preloader

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

 

 

Με λαμπρότητα γιόρτασαν οι αυτοκινητιστές και οδηγοί του νομού τον προστάτη τους Άγιο Χριστόφορο στο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων παρουσία πλήθους πιστών.

Το απόγευμα της Τρίτης τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.

Ακολούθησε προσφορά φιλοξενίας προς τους παρευρισκόμενους πιστούς (παραδοσιακό φαγητό). 

Την Τετάρτη 9η Μαΐου, ημέρα εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον αιδεσιμότατο πατέρα Ελευθέριο Κορδάμπαλο και διαβάστηκε το ύψωμα του Αγίου.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν από κοινού το Σωματείο Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Τρικάλων, το Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών Θεσσαλίας, & Κεντρ. Ελλάδας, ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» και το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ Ν. Τρικάλων. Τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων όσο και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Τζατζάκης Βασίλειος ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους πιστούς Χρόνια Πολλά με υγεία και για όλους τους συναδέλφους οδηγούς άνετα και ασφαλή ταξίδια.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστέργιος Δημήτριος, ο δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας Κων/νος, οι πολιτευτές κ.κ. Βλαχογιάννης Ηλ. και Λιούτας Αθ. , οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Σπαθής Γ. και Τσιούτσιας Μ. , αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπηλιόπουλος Γ. , ο υποδιοικητής της ΣΜΥ κ. Παπαγεωργίου Σπ. , ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κ. Μιχαλόπουλος Αν. , οι Πρόεδροι του Επιμελητήριου και του Εμπορικού συλλόγου Τρικάλων κ.κ. Γιαγιάκος Β. και Μπλουγούρας Χρ. , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου κ. Γουγουλάκης Ν. , οι πρόεδροι των Πολυτέκνων και των Τριτέκνων του νομού κ.κ. Βήτας Κ. και Λιούλιος Ι. .

Το παρόν έδωσε επίσης αντιπροσωπεία του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών του στρατού (Σ.Ε.Μ.) προς τιμή του προστάτη τους Αγίου Χριστοφόρου.

ακολουθούν φωτογραφίες από τις λατρευτικές εκδηλώσεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο