ktel-trikala.gr - Preloader

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Με λαμπρότητα γιόρτασαν οι αυτοκινητιστές και οδηγοί του νομού τον προστάτη τους Άγιο Χριστόφορο στο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων παρουσία πλήθους πιστών.

Το απόγευμα της Τετάρτης τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος των Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μ. Τρίκκης και Σταγών πρωτοπρεσβυτέρου Λάμπρου Κολώνα, του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτοπρεσβυτέρου Ελευθερίου Κορδάμπαλου, του πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτη Μίχου και του πατήρ Αθανασίου Αραπογιάννη μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Ακολούθησε προσφορά φιλοξενίας προς τους παρευρισκόμενους πιστούς (παραδοσιακό φαγητό).

Την Πέμπτη 9η Μαΐου, ημέρα εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον αιδεσιμότατο πατέρα Ελευθέριο Κορδάμπαλο και διαβάστηκε το ύψωμα του Αγίου. Ακολούθησε περιφορά της εικόνας του Αγίου και αγιασμός στους χώρους του ΚΤΕΛ.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν από κοινού το Σωματείο Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Τρικάλων, το Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών Θεσσαλίας, & Κεντρ. Ελλάδας, ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» και το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ Ν. Τρικάλων. Οι διοργανωτές ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους πιστούς Χρόνια Πολλά με υγεία και για όλους τους συναδέλφους οδηγούς άνετα και ασφαλή ταξίδια.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστέργιος Δημήτριος, οι πολιτευτές κ.κ. Βλαχογιάννης Ηλ. και Λιούτας Αθ. , οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Λάππας Χρ. και Τσιούτσιας Μιχ. , αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Σπηλιόπουλος Γ. , ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Σπανός Αντ. , ο διοικητής της Τροχαίας κ. Τσιώλης Ι., ο διοικητής Ασφαλείας κ. Μήτραινας Δ. , εκπρόσωπος της ΣΜΥ, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρας Χρ., μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο διευθυντής Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Τρικάλων κ. Μπαλατσούκας Αθ. , πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Το παρόν έδωσε επίσης αντιπροσωπεία του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών του στρατού (Σ.Ε.Μ.) προς τιμή του προστάτη τους Αγίου Χριστοφόρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο