ktel-trikala.gr - Preloader

Το Σάββατο 25/01/2020 το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρείας στην αίθουσα του ξενοδοχείου Art Gallery στο συγκρότημα του ΚΤΕΛ.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος παρουσία πλήθους μετόχων και εργαζομένων της εταιρείας αλλά και καλεσμένων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ. Λιούτας Αθ., κα Παπακώστα Κατ. και Παπαδόπουλος Σ. , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης Χρ. , ο αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας Γ. εκ μέρους του δημάρχου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής της Αστυνομίας, ο διοικητής της ΣΜΥ, ο διοικητής της Πυροσβεστικής, η διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωπος των ΤΕΕΦΑ, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, του Εμπορικού συλλόγου, ο πρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας, η Δ/ντρια της τράπεζας Πειραιώς, οι πρόεδροι πολυτέκνων και τριτέκνων κ.α. .

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Τζατζάκης Βασίλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σταθερή πορεία της εταιρείας, την συνεχή αναβάθμιση στόλου και υπηρεσιών αλλά και στην προσπάθεια που συνεχίζετε ώστε η εταιρεία να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις και να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού.

Στην εκδήλωση έγινε και Βράβευση των παιδιών μετόχων και εργαζομένων της εταιρείας που πέτυχαν την εισαγωγή τους το 2019 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Βραβεύθηκαν οι : Γερεντές Γεώργιος του Ευσταθίου, Μέλιου Μαρία του Νικολάου, Μήτραινας Σωτήριος του Δημητρίου, Μιχαήλ Ευαγγελία του Δημητρίου, Παλάγκα Κων/να του Βασιλείου, Σακελλαρίου Δημήτριος του Κω/νου, Τσιρογιάννης Ιωάννης του Χρήστου. Απονεμηθεί στον καθένα τους τιμητική πλακέτα η οποία συνοδευόταν και από χρηματικό ποσό.

Tα φλουριά της πίτας ήταν δύο, ένα για τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με δώρο δύο ελαστικά και ένα για όλους τους καλεσμένους με δώρο ένα smartphone.

Μετάβαση στο περιεχόμενο